Suomen nuorisovaltuuston puheenjohtaja Lempäälästä -Onnea Matias Mäkiranta!

Sääksyttimen päätoimittajat, yhdeksäsluokkalaiset Santeri ja Valtteri, edustivat Lempäälän nuorisovaltuustoa Nuva Ry:n 22. liittokokouksessa Lahdessa 22.-24.11.19

Päätoimittajien haastattelivat uutta Suomen Nuva Ry:n puheenjohtajaa Matias Mäkirantaa.

Matias on Sääksjärven entinen oppilas,  Sääksytimen koululehden perustaja ja ensimmäinen päätoimittaja. Matias käy kolmatta vuotta lukiossa, nyt jo 7 laudaturia kirjoitettuna.

Kauanko olet toiminut Nuvassa:  olen ollut mukana lähemmäs 5 vuotta.

Mikä on parasta Nuvassa: Ihmiset. Olen saanut hyviä kavereita ja vaikutusmahdollisuuksia.

Miksi kannattaa liittyä Nuvaan: Avaa paljon vaikutusmahdollisuuksia. Minua huolestuttaa erityisesti se, että monet nuoret jäävät pois vaikutusmahdollisuuksien piiristä. Useampien nuorten kannattaisi lähteä mukaan toimintaan. Myös CV:een hyvät merkinnät ja  saa myös hyvää kokemusta.

Tavoitteet puheenjohtaja kaudelle: Saada liitolle lisää näkyvyyttä ja vaikutusmahdollisuuksia. Olen erityisen tyytyväinen liittokokouksen päätöksiin ja muutoksiin.

Miltä nyt tuntuu: Hyvältä tuntuu ja voisin lopettaa Niilo 22 sanoin: ”Ei siitä enempää siitä äänestyksestä, se on nyt tehty ja se on näin, näillä mennään. Ei voi kun

kiittää.”

SÄÄKSYTTIMEN TOIMITUS ONNITTELEE MATIASTA!!

nuva ry

Lisää tietoa Matiaksen nettisivuilta:  Matias Mäkiranta