Sääksjärven koulun yläluokkien sählyturnaukset

Tiistaina ja keskiviikkona oppilaskunta järjesti yläluokille sählyturnaukset. Edellisinä vuosina on järjestetty koko yläkoulun yhteiset pelit, mutta tänä vuonna 7-8 luokat pelasivat oman turnauksensa tiistaina ja ysien omat pelit keskiviikkona. Yseille mietittiin myös koripalloturnausta sählyturnauksen sijaan, mutta enemmistö yseistä halusi pelata sählyä, joten koripalloturnauksen idea kuopattiin.

Tiistaina peleille osallistui yhteensä 11 luokkaa. Alkuerät pelattiin klo 8 ja 12 välillä. Semifinaalit alkoivat viimeisen ruokavälitunnin jälkeen. Sinne pääsi 8B, 8C, 8E ja 7F luokat. Finaaliin suoriutuivat 8E ja 8C. Pronssipelisää oli mukana 7F eli liikuntaluokka ja 8B. Kultaa voitti 8E, toiseksi pääsivät hienolla pelillä 8C. Pronssille pelasi 7F.

Keskiviikon pelit sujuivatkin paljon nopeammin, johtuen siitä, että siellä pelasi yhteensä vain neljä ysiluokkaa. Keskiviikkona ei ollut semifinaaleja, joten alkuerissä pelattiin jo finaalipaikoista. Finaaliin pääsivät 9A ja 9F, jossa pelasi myös joitakin 9B luokalta. 9A voitti keskiviikon turnauksen.

Turnaukset olivat liikuntaluokkavoittoisia, mutta onneksi kaikilla oli hauskaa ja jokainen halukas pääsi osallistumaanpeliin. Onnea voittajille ja hyvää hiihtolomaa toivotta Sääksyttimen toimitus!