Pääkirjoitus: Kiitos Seppo!

Rehtorimme Seppo Siitonen vietti tänään viimeisen päivänsä Sääksjärven koulussa. 12 välitunnilla juhlittiin rehtoria.20161202_120909

Valot välkkyivät ja musiikki pauhasi. Satoja oppilaita ja opettajia kokoontui saliin kuuntelemaan musiikkia ja pitämään hauskaa. Paikan päältä löytyi aktiviteetteja niin salibandya kuin pingispöytää. Oppilaskunta antoi rehtorille läksiäislahjaksi joulukalenterin ja espanja-suomi-sanakirjan tulevia matkoja varten.

Seppo on ollut aina oppilaiden rehtori. Hänelle uskaltaa aina tulla puhumaan oli asia sitten S-markettiin pääseminen tai uuden jalkapallomaalin hankkiminen. Useimmiten rehtorille esitetyt ideat myös toteutetaan. Koulullamme onkin järjestetty niin videopelien koulujenvälisiä kuin jalkapalloturnauksia. Aikaa löytyy kaikille. Sääksjärven koulussa on normaalia mennä keskustelemaan rehtorin kanssa vaikkapa kesken kouluruokailun.

Koulu on paljolti rehtorinsa näköinen. Meidän koulumme uudistukset ovatkin kulkeneet oppilaat edellä. Viimeisimpinä päätöksinään Seppo päätti remontoida koko ala-aulan uuteen kuntoon juuri meitä oppilaita varten. Oppilaskunnan ajama ulkovälituntien poisto astuu samalla voimaan, kun sisällä on vihdoin tilaa oleskella ja hengailla. Ilman Seppo Siitosta ei olisi tätäkään lehteä olemassa.

Kiitos Seppo ja onnea tuleviin haasteisiin!

20161202_120842