Nimikilpailu -voita palkintoja!!

Sääksjärven koululle ollaan perustamassa nettilehteä. Nettilehteä ylläpitävät Sääksjärven koulun oppilaat. Lehden nimeksi ei ole tarkoitus jäädä “Sääksjärven koulun nettilehti”, vaan pidämme nimikilpailun, joka on avoin kaikille Sääksjärven koulun oppilaille. Parhaan ehdotuksen tekijälle arvotaan kuvan suklaalevyt ( 7kpl Fazerin suklaalevyjä). Voit myös lukea lehden esittelyn. Lehti aloittaa toimintansa 26.9. ja nimikilpailu sulkeutuu 6.10.

koulu_suklaa

Säännöt:

Kilpailuun saavat osallistua kaikki Sääksjärven koulun oppilaat. Jokainen saa tehdä niin monta nimiehdotusta kuin haluaa. Toivomme, että jokainen osallistuja jättää toimivan sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, jotta saamme yhteyden kilpailun voittajaan.

Matias Mäkiranta