Mikä Jopo? Missä Jopo? Koska Jopo?

Sääksin koulussa toimii viidettä vuotta Joustavan perusopetuksen luokka, 12 oppilasta ja Jopo-ope Pauliina sekä jopo-ohjaaja Sue. Jopolle haetaan, hakijat haastatellaan ja lopuksi moniammatillinen työryhmä valitsee oppilaat, jotka hyötyisivät eniten Jopolla opiskelusta ja muodostaisivat  toimivan ryhmän.

Haku Sääksjärven ja Hakkarin jopoille 16.3.-3.4.2020

Lempäälässä on 2 Jopo luokkaa, toinen Hakkarin yläkoululla ja toinen Sääksjärven yhtenäiskoulussa.  Jopo tarkoittaa Joustavan perusopetuksen luokkaa, missä opiskellaan kuten muissakin luokissa. Tehdään työkirjatehtäviä, itsenäisiä tehtäväpaketteja esim. maantiedosta, kappale kerrallaan etsitään vastaukset kysymyksiin. Välillä tehdään ryhmätöitä tai paritöitä tai pidetään lukutuntia. Retkillä Jopolaiset käyvät usein,  on leirikoulua Marttisissa, keilailua Kaupissa tai käydään kuuntelemassa oikeuden istuntoa käräjäoikeudessa Tampereella.

Jopolle kannattaa hakea mikäli sinusta tuntuu, että et jaksa keskittyä normaalissa , isommassa luokassa. Myös mikäli et tiedä mihin haluat hakea 9. jälkeen, Jopolla käydään tutustumassa eri ammattikoulualoihin ja Jopolla saat enemmän tukea valintoihisi. Jos tuntuu, että taito- ja taideaineet on sun juttu, mutta muut numerot eivät ole sitä mitä haluaisit… Tai muuten vaan haluat kokea jotain uutta ja erilaista!

Olisitko säkin Sääksin uus JOPO???

Instagramissa: Sääksin jopo