Kauppis

I’m going to write little bit about my studies and my school. So, I’m studying in Tredu, which means that when I graduate from Tredu, I have career. I’m studying business in English and I also have High School studies and those are in Finnish.

Eli, opiskelen Tredussa liiketaloutta englanniksi. (Kauppa-ala) Minulla on kaksoistutkinto, eli ammattikoulun lisäksi opiskelen 30 kurssia lukiosta. (Äikkä, matikka, ruotsi ja englanti) Ne ovat hiukan vaikeampia lukion puolella, kuin ammattikoulussa.

Mun linjalla yhteishaussa oli erillinen haku Tredun sivuilta, koska meillä oli pääsykokeet. Pääsykokeissa meillä oli ryhmä osuus, yksilö osuus ja kirjallinen osuus. Ryhmätehtävässä meidän piti myydä jokin tuote tietylle ikäryhmälle ja kertoa kyseisetä tuotteesta kaikki mahdollinen. Yksilö osuudessa tuleva opo ja toinen opettaja kyselevät kysymyksiä ja niihin täytyy osata vastata englanniksi. Kirjallisessa osuudessa oli 200 sanan essee, miksi juuri sinun pitäisi päästä tälle linjalle ja mikä sai sinut hakemaan sinne. Siellä oli myös matemaattisia laskuja, pääasiassa prosentti-laskuja.

Kauppiksessa opiskelemme pääasiassa sähköisesti. Se tarkoittaa sitä, että kaikki tehtäviemme ohjeet ovat netissä, moodle:ssa. Tarvitsemme siis melkein joka tunnilla läppäreitä. Kaikki tehtävämme myös palautetaan opettajille moodle:en, tai sähköpostiin, tai jakamalla ne office365:ssä. Kun teemme koulun koneilla tehtäviä, esim. word:iin, exel:iin tai powerpoint:iin, ne tehdään office365.ssä, sillä se tallentaa tekemääsi työtä kokoajan ja sitä voi jatkaa myös kotona.

(Visited 98 times, 1 visits today)

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*