Jopot ryhmäytyivät Marttisissa 13.-15.8.18

Perinteiseen Jopojen leirikouluun lähdettiin tällä kertaa  kahdeksi yöksi. Maanantaina matkattiin bussilla Marttisiin ja majoituttiin Lomarannan mökkeihin. Ensimmäiseksi aloitettiin tutustumisleikeillä yhdessä Hakkarin Jopojen kanssa. Iltaruokailun jälkeen Sääksi suuntasi resiinoille ja Hakkarilaiset lähtivät melomaan. Ilta-aktiviteetit muuttuivat rankkasateen myötä vesileikeiksi ja valitettavasti retket jäivät vähän suppeiksi. Mikä jäi ainakin Sääksin oppilaita hiemen harmittamaan. Resiinat nousivat jälleen kerran suosituimmaksi lajiksi.

Tiistaina melottiin kanavalle ja kosken alajuoksulle . (kaikki inkkarit pysyivät kanooteissa..) muita lajeja oli jousiammunta( Robin Hoodeja löytyi luokastamme monta), forest escape ( metsästä päästin pois ja tulet saatiin syttymään) sekä mukin maalaus. Sääksi jopolaiset juovatkin ”omatuunaamista” mukeista kahvit  ja teet koko vuoden…Ruokakin oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Leirikoulu onnistui hienosti ja saamme olla ylpeitä Jopolaisista

taas kerran… T: Outi-ope ja ohjaaja-Sue