Jopo haastattelut alkoivat

Kaikki 20 Jopolle hakenutta oppilasta haastatellaan tämän  ( vko 15 ) ja ensi viikon ( vko 16) aikana. Haastattelijoina toimivat: Outi Vatula, jopo luokan opettaja. Riikka Valo, koulukuraattori ja Sari-Ulrika Tenhunen, jopo-ohjaaja. Jopo-luokalle valitaan yhteensä 12 oppilasta. Haastattelujen tavoitteena on löytää motivoituneet oppilaat, joille opiskelu Jopo-luokalla sopii. Haastattelut kestävät noin tunnin ja uutta on se, että oppilas ja huoltaja ovat haastattelussa eri aikaan. Lopussa ollaan kaikki hetki vielä yhdessä.

JOPO eli joustavan perusopetuksen luokka

Jopo-luokalla opiskellaan asioita eritavalla. Jopo-lukuvuoteen kuuluu ensi vuonna 60 työssäoppipäivää. Eli oppilaat käyvät neljä kertaa vuoden aikana työssäoppimassa, siellä tehdään myös työssäoppimispäiväkirjaa ja top-tehtäviä. Jopolaiset käyvät myös paljon retkillä: teatterissa, yläkoulun yrityskylässä, käräjäoikeudessa yms. Hakkarin jopolaisten kanssa. Myös vierailijoita on jopolla käynyt paljon; rauhanturvaaja, poliisi, kasvatustieteiden tohtori, merkonomiopiskelijoita yms.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista viimeistään viikolla 18. Uudet jopolaiset toivotetaan tervetulleiksi ryhmäytymispäivään 28.5. maanantaina Puntalaan. Vietämme siellä aurinkoisen aamupäivän Hakkarin jopojen kanssa touhuten ja tutustuen.

(Visited 156 times, 1 visits today)

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*