Älä parkkeeraa autoasi näin!

Sääksjärven koulun parkkipaikalla on ollut epäselvyyttä siitä, mihin autoja saa parkkeerata. Monet aikuiset ajavat autonsa mopopaikoille. Tämä on kiellettyä.

Sääksytin jakaa osalle autoilijasta varoituksen väärälle paikalle parkkeeraamisesta. Toivomme, että mopopaikoilla ei enää tulevaisuudessa autoja näy.

“Autoja on ollut mopopaikalla jo pari viikkoa. Yleensä autoja on muutama, määrä on kasvussa. Ärsyttää, sillä mopoja ei saa viedä autojen paikalle ja siitä tullaan valittamaan, mutta silti autot parkkeeraavat mopopaikoille”, kertoo Sääksjärven koulun oppilas Veikka Kuittinen

Tampereentien puoleisille mopopaikoille ei saa pysäköidä autolla.

Yleisiä ohjeita:

Tampereentien puoleiset mopopaikat ovat tarkoitettu mopoille eikä autoille. Tätä vastapäätä on oppilaiden jättöalue. Tälle alueelle saa pysähtyä hetkeksi, muttei parkkeerata. Autojen parkkipaikat löytyvät soratieltä urheilukentän vierestä.

Tähän ei saa parkkeerata autoa tai mopoa, vaan voi pelkästään pysähtyä.

1 Kommentti

1. Moro. Jo vuosia sitten olen pyytänyt kunnan viranhaltijaa miettimään koulun pysäköintimerkit uusiksi, ainakin iltakäyttöä palveleviksi. Eilenkin sekä vanhan koulunpiha että ns. kuntaosalin puoleinen piha oli autoja täynnä eikä niihin paikkoihin saisi liikennemerkkien mukaan ajoneuvoilla edes ajaa!